MINNA

Hei, ajattelin esitellä itseni. Olen ensimmäistä kertaa Kauniaisissa ehdolla. Olen paikallinen demari ja  edustan yhteistyökykyistä sivistysvasemmistoa.

 

Olen kolmekymppinen granilainen aikuisopettaja. Koulutukseltani minä olen sekä historioitsija että valtiotieteilijä ja pian viimeistelen aikuiskasvatustieteen opintoni ja syksyllä siirryn tekemään jatko-opintoja työn ohessa. Harrastan puutarhassa puuhastelua, lukemista ja lenkkeilyä. Perheeseeni kuulu kolme lasta ja koira.

 

Asun ja käyn töissä täällä Granissa. Opetan avoimen yliopiston opintoja Työväen Akatemiassa ja johdan pientä koulutuslinjaa. Kuntapolitiikassa olen ollut mukana vuosia Espoon puolella varavaltuutettuna. Olen ollut mukana vuosien varrella niin opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnassa kuin kestävän kehityksen kehitysohjelman ohjausryhmässä, jossa teimme paljon yhteistyötä eri kaupunkien ja myös laajasti yritysmaailman kanssa.

 

Kuntapolitiikassa haluan ajaa toimivaa, osallistavaa ja yhteisöllistä päätöksentekoa sekä sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti kestävän kehityksen mukaista politiikkaa, jossa myös heikommassa asemassa olevat huomioidaan. Mielestäni oikein kohdennetut, saavutettavat ja älykkäät palvelut ovat kuntapolitiikan ydintä.

 

Olen vasta tutustunut granilaiseen päätöksentekoon ja opittavaa on vieläkin edessä. Olen nopea ja utelias oppimaan uutta myös kuntapolitiikassa ja olen avoin dialogille, myös silloin kun asioista ei olla samaa mieltä.

 

Koronan takia vaalityöni on aika vaatimatonta, mutta minä olen valmis lähtemään vaikkapa kävelylle Gallträskin ympäri uusien tuttavuuksien kanssa ja kertomaan lisää itsestäni ja poliittisista visioistani.